The best Side of قرص کبد چرب
The best Side of قرص کبد چرب
Blog Article
سیروز الکلی باعث زخمی شدن بافتهای کبد خواهد شد. این حالت هم میتواند همان علایم هپاتیت الکلی را از خود نشان دهد:
کبد چرب نوعی بیماری کبدی است که در اثر بزرگ شدن کبد بر اثر تجمع چربی در سلولهای آن بروز پیدا میکند. طبیعتا چربی در کبد هر انسانی وجود دارد؛ اما اگر چربی کبدی بیش از ۵ درصد باشد، فرد مبتلا به کبد چرب خواهد بود. بیماری کبد چرب در دو حالت کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی وجود دارد.
× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافتهای زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچالهگی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته میشود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق میافتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.
قندهای اضافه شده همچنین در غذاهای بستهبندی شده، کالاهای پخته شده و حتی قهوه و چای صنعتی وجود دارند. پرهیز از قندهای دیگر مانند فروکتوز و شربت ذرت نیز میتواند به حداقل چربی در کبد کمک کند.
در بیماری کبد چرب، قطرات چربی بیش از حد توان کبد در سلولهای آن انباشته میشود. توجه به میزان دریافت چربی اشباع و قند مهم است زیرا باعث میشود بتوانید سطح کلسترول و تری گلیسیرید خود را کنترل کنید. چربی به دلایل زیر در کبد تجمع پیدا میکند:
بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
سه بار در هفته، یک فنجان بروکلی بخورید تا کبدتان سالم بماند.
اگر واقعا به دنبال تنوع هستید، یک اسموتی خوشمزه بخورید به دلیل اینکه پالپ موجود در میوه حفظ می شود، اسموتی سالم و مفید است و مانند این است که خود میوه را می خورید.
قند موجود در مواد غذایی توسط کبد به گلیکوژن تبدیل میشود. چنانچه عملکرد کبد مختل شود، اسیدهای چرب انباشته شده و کبد، چرب خواهد شد.
کنترل سطح کلسترول: یک روش سالم برای جلوگیری از مصرف کبد چرب e چربیهای اشباع در رژیم غذایی میتواند کبد چرب را معکوس کند.
کلروفیل مادهای است که در این سبزیجات به مقدار فراوان یافت میشود، مکملهای کلروفیل نیز ممکن است کمک کننده باشند.
سیر ،برای پاکسازی کبد عالی است. سیر به فعالسازی آنزیم هایی که کبد را از سموم پاک می کنند، کمک می کند. همچنین دارای دو ترکیب طبیعی به نام های آلیسین و سلنیوم است ،که به فرآیند پاکسازی کبد کمک می کنند و از کبد در برابر آسیب سموم محافظت می کنندر علاوه بر آن، سیر میزان کلسترول و تری گلیسرید را کاهش می دهد، که مانند بار سنگینی برای کبد هستند و مانع از عملکرد درست کبد می شوند.